網站地圖關于我們

查看相冊 View Gallery
叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第1張圖片

Gallery House / Robert Gurney

由專筑網放空,小R編譯

Lewes是特拉華州的一個小城,它的東北角一直延伸到特拉華灣的入?。這里是18世紀的海濱小鎮,也是特拉華州最早的歐洲人定居地,這里除了有豐富的濱水地帶,還有大片的農田、林地、沼澤地和河口。Robert Gurney設計的這座新住宅,場地是一片茂密的林地,還有著開闊的田野和沼澤地。

The small city of Lewes, Delaware, extends northeast into the mouth of the Delaware Bay. Lewes is popularly known as an eighteenth-century coastal town commemorated for being the site of the earliest European settlement in Delaware. In addition to abundant waterfront property, Lewes is made up of prevalent farmland, woodlands, marshland, and estuaries. The site for this new house is a woodland area nestled between an open field and an expanse of marshland.

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第2張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第3張圖片

對于客戶來說,住宅里需要擁有包含豐富的畫廊空間來展示他們的許多藝術收藏。因此,住宅設計旨在容納大型的畫廊收藏,但也提供了一個舒適的居住環境。住宅的位置充分利用了樹木繁茂的環境,沼澤地景色穿插在林木之間,帶來鄰近開闊的草地美景。該住宅的設計盡可能降低了對植被景觀的破壞,在施工過程中移除的樹木非常少。

除了6000平方英尺的住宅和畫廊,該項目還包括3000平方英尺的高架平臺和露臺空間,以及900平方英尺的屏風門廊,所有的室內空間都可以直接通往露臺或屏風門廊。住宅的設計目標是將自然引入室內,空氣在室內可以自由地循環和流動,當你在空間中游走時,風景也不斷變化。

It was very important to the clients that the program contain an abundance of gallery space to display their expansive art collection. The house was designed to accommodate large gatherings focused around the gallery collections but also to provide a comfortable environment when only the couple occupied the house. The house is positioned to take advantage of the wooded environment, providing marshland views through the trees, and framing views of the adjacent open meadow.  In addition to the 6000 square foot house and gallery, the project encompasses 3000 square feet of elevated deck and terrace space and 900 square feet of screened porch space. All the interior spaces have direct access to a deck or screened porch. Sited to minimally disrupt the landscape, the house is located where a minimum amount of trees were removed to construct the project. The house is conceived with the goal of pulling nature into the spaces. Circulation and movement through the project are designed as a vehicle to experience the changing scenery as you move through the spaces.

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第4張圖片

藝術畫廊位于住宅一層,而主要的居住空間位于第二層,這種方式使二樓的居住空間擁有更開闊的視野,次臥和1500平方英尺的屋頂露臺被安排在三層。這樣的樓層分布包含了設計者的精心構思,能夠提供一種平衡廣闊的玻璃窗朝向自然景觀,而所有樓層的墻面則用于展示藝術收藏。

The art gallery is located on the lowest level, while the primary living spaces are located on the second level. This strategy affords enhanced views form the elevated living spaces. Secondary bedrooms and access to a 1500 square foot rooftop deck occupy a third floor. The composition is intended to provide a carefully conceived balance of expanses of glass toward the natural views and wall space to display art throughout all floors.

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第5張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第6張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第7張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第8張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第9張圖片

該項目目的是為一對夫婦提供空間,欣賞和分享幾十年來收集的大量藝術藏品。同樣重要的是,這棟房子的設計也期望能夠增強居住者對景觀四季變化的參與。在這里,鳥兒飛來飛去,薄霧滾滾,葉黃葉落,潮起潮落。

Ultimately this project is designed to provide spaces for a couple to enjoy and share an expansive art collection that was collected over decades. Equally important, the house is designed to enhance the occupant’s participation in an ever-changing landscape where birds fly, the mist rolls in, leaves change color and tides in the marshland ebb and flow.  

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第10張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第11張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第12張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第13張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第14張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第15張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第16張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第17張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第18張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第19張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第20張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第21張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第22張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第23張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第24張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第25張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第26張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第27張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第28張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第29張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第30張圖片

叢林間的畫廊之家 / Robert Gurney第31張圖片

建筑師:Robert Gurney
面積:6400平方英尺
年份:2017年
照片:Anice Hoachlander
制造商:Dornbracht, Bega, Bertazzoni, Bradford Products, Cembrit, Eurofase, Fleetwood, Graff, Kohler, Toto, Acor, Blu, Mogg, Paradise Custom Kitchens, VALVO
首席建筑師:Robert M, Gurney, FAIA
總承包商:Dewson Construction Company
結構工程師:Long, Tang, & D’Onofrio Structural Engineers
項目建筑師:Nicole de Jong
城市:Lewes
國家:美國

Architects: Robert Gurney
Area: 6400 ft2
Year: 2017
Photographs: Anice Hoachlander
Manufacturers:  Dornbracht, Bega, Bertazzoni, Bradford Products, Cembrit, Eurofase, Fleetwood, Graff, Kohler, Toto, Acor, Blu, Mogg, Paradise Custom Kitchens, VALVO
Lead Architects: Robert M, Gurney, FAIA
General Contractor: Dewson Construction Company
Structural Engineer: Long, Tang, & D’Onofrio Structural Engineers
Project Architect: Nicole de Jong
City: Lewes
Country: United States

【專筑網版權與免責聲明】:本網站注明“來源:專筑網”的所有內容版權屬專筑網所有,如需轉載,請注明出處

專于設計,筑就未來

無論您身在何方;無論您作品規模大;無論您是否已在設計等相關領域小有名氣;無論您是否已成功求學、步入職業設計師隊伍;只要你有想法、有創意、有能力,專筑網都愿為您提供一個展示自己的舞臺

投稿郵箱:submit@iarch.cn         如何向專筑投稿?

掃描二維碼即可訂閱『專筑

微信號:iarch-cn

登錄專筑網  |  社交賬號登錄:

 匿名

沒有了...
評論加載中,請稍后!

建筑 (12451 articles)


居住建筑 (3593 articles)


住宅 (2999 articles)


美國 (1469 articles)


2017 (890 articles)


畫廊 (118 articles)



人与动杂交在线播放